current views are: 11

13 Μαΐου 2016
Δημοσίευση09:33

Παρασκευόπουλος: Σε χώρο του υπουργείου Άμυνας οι μεγάλες δίκες

Την απόφαση της κυβέρνησης να μην χρησιμοποιήσει τον χώρο του ολυμπιακού ακινήτου στο Παλαιό Φάληρο, ως χώρο διεξαγωγής μεγάλων δικών…

Δημοσίευση 09:33’

Την απόφαση της κυβέρνησης να μην χρησιμοποιήσει τον χώρο του ολυμπιακού ακινήτου στο Παλαιό Φάληρο, ως χώρο διεξαγωγής μεγάλων δικών…

Την απόφαση της κυβέρνησης να μην χρησιμοποιήσει τον χώρο του ολυμπιακού ακινήτου στο Παλαιό Φάληρο, ως χώρο διεξαγωγής μεγάλων δικών, αλλά άλλη τοποθεσία, που έχει υποδείξει το Υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας για τον λόγο αυτό, ανακοίνωσε στη Βουλή, o Νίκος Παρασκευόπουλος.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, απάντησε σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος είχε ζήτησε την ακύρωση της τροπολογίας την οποία είχαν καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και είχε ψηφιστεί.

   «Την επόμενη βδομάδα θα επιθεωρήσω τους χώρους και σύντομα θα προχωρήσουμε σε νομοθετική ρύθμιση» τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης και διαβεβαίωσε ότι «δεν πρόκειται να γίνει χρήση του κτιρίου στο Φάληρο, αλλά εκείνου που έχει προσφέρει ο υπουργός ‘Αμυνας και θα προχωρήσει σύντομα», τόνισε ο κ. Παρασκευόπουλος.

   Ο κ. Παρασκευόπουλος σημείωσε ότι, για το υπουργείο Δικαιοσύνης, η ανάγκη εξεύρεσης κτιρίου διεξαγωγής δικών στον ευρύτερο χώρο του Λεκανοπεδίου είναι κορυφαίο ζήτημα, καθώς οι μεγάλες καθυστερήσεις στη διεξαγωγή των δικών, λόγω της έλλειψης αιθουσών, προκαλεί συγκέντρωση κρατουμένων στον ίδιο χώρο που είναι προβληματική, ενώ τόνισε ότι η ταχεία απονομή δικαιοσύνης συνδέεται άμεσα και με το θέμα της ανάπτυξης.


σχετικα αρθρα