Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί μεταξύ του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη «Τώρα ότι Συμβαίνει» στο κανάλι «Ε». «Καθόλου αριστερός δεν είστε. Η καρέκλα σας νοιάζει μόνο. Αυτή είναι η πραγματικότητα», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης στον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη.

Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο όταν ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι «αν ήσασταν αριστερός κ.Ζαχαριάδη, όταν θα σας έλεγαν «κάντε ιδιωτικοποιήσεις» θα χαιρετάγατε». «Εγώ, προσωπικά, αν μου έλεγε η τρόικα “για να μείνεις στο ευρώ, θα πρέπει να υπογράψεις 1 εκατ. ιθαγένειες σε λαθρομετανάστες”, θα έλεγα χαιρετάω.  Δεν θα τις υπέγραφα. Κατάλαβες ποια είναι η διαφορά μας;».

Η απάντηση του κ. Ζαχαριάδη προς τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ήταν πολύ σκληρή.«Μου φαίνεται, οι συγκρίσεις που βάζετε στο τραπέζι μπερδεύουν την παραλία της Λούτσας με τη βούρτσα. Και αντί να πάμε για μπάνιο, θα αρχίσουμε να χτενιζόμαστε».

Για να απαντήσει ο κ. Γεωργιάδης :«Ποια είναι η Λούτσα και ποια είναι η βούρτσα, τώρα, έτσι;».