Την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με βαριές αιχμές για τη στάση του κόμματος, με αφορμή το ασφαλιστικό, ανακοίνωσε σήμερα ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ και γαμπρός της υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών Μαρίνας Χρυσοβελώνη, Χρήστος Χρηστάκης.

«Οι ΑΝΕΛ δεν έχουν λόγο ύπαρξης στο πολιτικό σκηνικό, το κόμμα έχει μεταλλαχθεί πλήρως, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που από ρυθμιστής και αναγκαίο καλό παίζει πλέον τον ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση που συνεχίζει το έργο των προηγούμενων, δηλαδή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Χρηστάκης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της παραίτησής του:

Μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού «ταφόπλακα» για τις επόμενες γενιές και το φορολογικό «λαιμητόμο» για την ανάπτυξη και τον κοινωνικό ιστό, που θα οδηγήσει εντέλει στην ολοκληρωτική καταστροφή της μικρομεσαίας τάξης , το κίνημα των ΑΝΕΛ δεν έχει λόγο ύπαρξης στο πολιτικό σκηνικό .

Ξεπερνώντας όλες τις κόκκινες γραμμές και αρχές του το Κίνημα έχει μεταλλαχθεί ριζικά, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που από ρυθμιστής και αναγκαίο καλό παίζει πλέον τον ρόλο του «χρήσιμου ηλιθίου» σε μια επικίνδυνη κυβέρνηση που συνεχίζει το έργο των προηγούμενων, δηλαδή την εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Ασχολήθηκα με την πολιτική για να εκθέσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις και ΟΧΙ για να με εκθέτουν, όπως κάνουν η «ναπολεοντική» συμπεριφορά του Προέδρου του Κινήματος ,κ.Πάνου Καμμένου αλλά και του κομματικού στρατού, των αυλοκολάκων παλαμοκροτητών που έχουν παραμείνει ….πλην ελάχιστων ρομαντικών και ανιδιοτελών εργατών .

Συνεπώς, υποβάλω την παραίτηση μου από μέλος του Εθν. Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και από μέλος του Κινήματος .

Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους έπεισα να ψηφίσουν τους ΑΝΕΛ και αυτή την στιγμή νιώθουν προδομένοι. Παραμένοντας Ενεργός Πολίτης υπόσχομαι να μην επαναλάβω το ίδιο λάθος!!

Μετά τιμής

Χρήστος Χρηστάκης

Χρυσοβελώνη: Λυπάμαι για την απόφαση

«Δεν θα σχολιάσω την πολιτική απόφαση που πήρε μέλος της οικογένειάς μου, για την οποία και λυπάμαι, καθώς ο καθένας έχει το δικαίωμα των όποιων απόψεων του» σχολίασε η Μ. Χρυσοβελώνη και πρόσθεσε:

Σημασία έχει - κι αυτό υπερισχύει - ότι θα συνεχίσω να προσφέρω με προσήλωση τις υπηρεσίες μου στο Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, του οποίου ηγείται ο Πάνος Καμμένος στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σας παραπέμπω στη χθεσινή μου δήλωση που δείχνει την πεποίθησή μου για τη θετική πορεία που παίρνει η χώρα με την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια».