current views are: 3

16 Μαΐου 2016
Δημοσίευση17:59

Με το λάβαρο της Αγίας Λαύρας ο Νικολόπουλος κατά του Φίλη

«Ο Μακαριστός Χριστόδουλος μας καλεί σε αντίσταση κατά της ¨Θρησκευτοκτόνου¨ απόφασης Φίλη που ουσιαστικά καταργεί τη διδασκαλία του μαθήματος» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Δημοσίευση 17:59’

«Ο Μακαριστός Χριστόδουλος μας καλεί σε αντίσταση κατά της ¨Θρησκευτοκτόνου¨ απόφασης Φίλη που ουσιαστικά καταργεί τη διδασκαλία του μαθήματος» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

«Ο Μακαριστός Χριστόδουλος μας καλεί σε αντίσταση κατά της ¨Θρησκευτοκτόνου¨ απόφασης Φίλη που ουσιαστικά καταργεί τη διδασκαλία του μαθήματος» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Ο ΦΙΛΗΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ…

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος θεωρεί  απαράδεκτη την απόφαση του Υπουργού Παιδείας κ. Νικ. Φίλη η οποία, προκλητικά, μειώνει τις ώρες διδασκαλίας του μαθήματος των Θρησκευτικών στην Ε’ και ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου και ουσιαστικά καταργεί τη διδασκαλία του μαθήματος.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ…

Μιλώντας σήμερα με εκπροσώπους Ορθοδόξων εκκλησιαστικών site ο Πρόεδρος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών κ. Νίκος Νικολόπουλος, επεσήμανε ότι  «με την απόφασή του αυτή ο ¨Θεομάχος¨ Υπουργός Παιδείας, μας αποκαλύπτει τις αντιχριστιανικές αλλαγές που δρομολογεί με προάγγελο αυτών την κατάργηση του μαθήματος στο Δημοτικό.

ΠΡΟΩΘΕΙ ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΟ-ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ

Είναι καθαρό πια πως ο κ. Φίλης επιδιώκει τα παιδιά μας να μην διδαχθούν την πίστη των πατέρων μας, στην αποδόμηση της μοναδικής και αποκεκαλυμένης Αλήθειας αντικαθιστώντας το μάθημα των Θρησκευτικών με ένα μόρφωμα πολυθεϊστικό και πολυθρησκειακό».

ΣΤΟΧΟΣ: Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ… ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΘΕΪΑ…

Ο Νίκος Νικολόπουλος εν συνεχεία κατήγγειλε «ότι υπάρχει ένας προφανής στόχος. Η πανθρησκειακή σύγχυση που οδηγεί στην «προσωπική θρησκεία». Μία θρησκεία χωρίς αρχές και δόγματα. Η θρησκευτική σύγχυση που θα καλλιεργήσει η απόφαση Φίλη έχει κατάληξη το μηδενισμό και απώτερο στόχο την αθεΐα, που πιστεύουν ο κ. Φίλης και οι συν’ αυτώ υπηρετούν και προπαγανδίζουν»

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος επίσης ενημέρωσε τα Μ.Μ.Ε. ότι «το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος πήγε το θέμα στη Βουλή με την γραπτή κοινοβουλευτική παρέμβαση Α.Π. 5349/13.05.2016 και ζητά την παρέμβαση του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος στις προγραμματικές του δηλώσεις είχε διακηρύξει ότι «είναι σάρκα από τη σάρκα αυτού του λαού, είμαστε κάθε λέξη από το Σύνταγμα αυτής της χώρας και αυτό θα υπηρετήσουμε μέχρι τέλους»

ΕΝΕΓΡΕΙΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ

Η ενέργεια όμως του Υπουργού του, κ. Φίλη είναι μονομερής, καθώς δεν υπάρχει σύμφωνη απόφαση της Ιεράς Συνόδου και ως εκ τούτου αντισυνταγματική, ενώ βάζει δυναμίτη στα θεμέλια της πίστης της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και θέτει σε κίνδυνο την ξεχωριστή ελληνική και Χριστιανική πνευματική μας παιδεία.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ… ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ

Εμείς οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, θα στοιχηθούμε με την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία, δείχνει τη αμετακίνητη θέλησή του να  συνεχίσει να πορεύεται στο πλαίσιο της Ελληνορθόδοξης Χριστιανικής κληρονομιάς του.  Αντιστεκόμαστε και παλεύουμε μέχρις ότου η Κυβέρνηση να αναθεωρήσει την ολέθρια απόφαση της να βγάλει το Χριστό, την Ορθοδοξία και την Παράδοση από τα παιδιά μας.

ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;

 Ο Ελληνικός λαός δεν θα μείνει με «σταυρωμένα χέρια» θα αντιδράσει, ακόμα και εάν η διοικούσα εκκλησία παραμείνει σιωπηλή «υπό τον φόβο των Ιουδαίων».

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Η φωνή του Μακαριστού Χριστοδούλου ολοζώντανα ακούγεται απ’ άκρου σ’ άκρο που μας προτρέπει:

 «Να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση.

Οι Έλληνες που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις μας, στις αξίες μας, στην ιστορία μας και στους αγώνες μας.

ΚΑΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ…

Οι αναθεωρητές πολύ κακή συγκυρία επέλεξαν για να γκρεμίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων τα κάστρα των θυσιών.

ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ…

 Σταθείτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μην ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας.

Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του.

 Το έχει κατ’ επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι».

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ…

Και ο Εθνεγέρτης Αρχιεπίσκοπος πάσης Ελλάδος, αθάνατος και αείμνηστος κυρός Χριστόδουλος έδωσε παράγγελμα με τα τελευταία λόγια του:

«Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ό,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ό,τι κινδυνεύει».

 

 

 


σχετικα αρθρα