Επίθεση στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι επιστρατεύει ακόμα και τον... Λαζόπουλο για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus Fm. 

«Η χώρα επιφορτίστηκε με ένα αχρείαστο μνημόνιο» τόνισε, επίσης, ο κ. Λοβέρδος, λέγοντας παράλληλα πως «η κυβέρνηση τα κατεβάζει όλα αμάσητα. Είναι ανίκανοι, είναι κυβέρνηση σε slow motion, δεν μπορούν να οδηγήσουν την χώρα στην ανάπτυξη. Είναι κυβέρνηση της αριστεράς Τσάβες-Μαδούρο, δεν έχουν καμία σχέση με μας και τους γυρίζουμε την πλάτη».

«Οι πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το Σεπτέμβρη δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στον Αλέξη Τσίπρα θα πρέπει να το σκεφτούν δεύτερη φορά από εδώ και πέρα. Οι δικοί μας ψηφοφόροι και αυτοί που επανέρχονται σε μας, έχουν κάτι παραπάνω από απέχθεια στο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με τα σενάρια συμμετοχής στην κυβέρνηση πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ας πάρουν ότι αποτυχημένο κινείται και ας το βάλουν σε θέσεις να κυβερνήσουν να αποτύχουν για ακόμη μία φορά. Κανένας δεν θα ανεβαίνει σε καράβι που βουλιάζει. Οι άνθρωποι που ακούγεται ότι θα μπουν στο κυβερνητικό σχήμα δεν είναι ικανοί να διοικήσουν ούτε περίπτερο» πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.