ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημαράς: Θρηνώ γιατί ψηφίζω μέτρα που δεν θέλω

Δημοσίευση 20 Μαΐου 2016, 23:56 / Ανανεώθηκε 21 Μαΐου 2016, 10:00
Δημαράς: Θρηνώ γιατί ψηφίζω μέτρα που δεν θέλω
Facebook Twitter Whatsapp

Σε ένα ξέσπασμα προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιωργος Δημαράς, ο οποίος μιλώντας στη Βουλή επι του πολυνομοσχεδίου επεσήμανε πως «θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα που δεν θέλω, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή».

Σε ένα ξέσπασμα προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς, ο οποίος μιλώντας στη Βουλή επι του πολυνομοσχεδίου επεσήμανε πως «θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα που δεν θέλω, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή».

«Δεν είναι τιμητικό να παραδίδουμε την δημόσια περιουσία άμεσα ή έμμεσα σε ξένα συμφέροντα. Που αλλού γίνεται αυτό;» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

Λυπάμαι πραγματικά για την τραγική κατάσταση της πατρίδας. Όπως λυπάμαι για την κατάσταση στο κοινοβούλιο. Δεν υπάρχει αυτογνωσία και αυτοκριτική. Όταν ακούω ύβρεις χωρίς επιχειρήματα. Όταν ακούω λέξεις όπως αλήτης ή αλητεία. Όταν ακούω για βουλευτές ολόκληρων ΚΟ που έχουν προσωπικότητες με ήθος να χαρακτηρίζονται ανθρωπάκια. Ακούστηκε αυτό για ολόκληρη ΚΟ.

«Θρηνώ  για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της. Θρηνώ για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας. Για την υποδούλωση της πατρίδας και των Ελλήνων στους ξένους» επεσήμανε. Παράλληλα όμως έσπευσε να διευκρινίσει ότι «θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα αν και δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη προοπτική».

Επεσήμανε παράλληλα πως δεν επιθυμεί να «έρθουν στην κυβέρνηση όσοι κατέστρεψαν την πατρίδα» για να συνεχίσει με όσα τον κάνουν να λυπάται. «Λυπάμαι για τους βουλευτές που έχουν βολευτεί στα προνόμιά τους και έχουν 2 αστυνομικούς. Θρηνώ γιατί το 50% της δημόσιας περιουσίας παραδίδεται σε ξένους ως αποτέλεσμα των εγκληματικών λαθών προηγούμενων κυβερνήσεων. Θρηνώ γιατί  το πρώην ειρηνοδικείο Ανδρίτσαινας μπορεί να βγει στο σφυρί αντί να αξιοποιηθεί ως πολιτιστικό κέντρο».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η κυβέρνηση και οι βουλευτές που την στηρίζουν «Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε. Αυτό είναι κατάντια».