current views are: 6

21 Μαΐου 2016
Δημοσίευση16:08

Η ΝΔ επιχειρεί να «κλέψει» τους ενστόλους από την αγκαλιά Καμμένου

Ως ευκαιρία για να επανασυνδεθεί με ομάδες που παραδοσιακά θεωρούνταν φίλα προσκείμενες στη Ν.Δ. αντιμετωπίζει η Συγγρού.

Δημοσίευση 16:08’

Ως ευκαιρία για να επανασυνδεθεί με ομάδες που παραδοσιακά θεωρούνταν φίλα προσκείμενες στη Ν.Δ. αντιμετωπίζει η Συγγρού.

Ως ευκαιρία για να επανασυνδεθεί με ομάδες που παραδοσιακά θεωρούνταν φίλα προσκείμενες στη Ν.Δ. αντιμετωπίζει η Συγγρού την τροπολογία που κατέθεσε χθες το υπουργείο Οικονομικών και προβλέπει το πάγωμα των ειδικών μισθολογίων, μεταξύ αυτών και των μισθών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

Την ώρα που ο Πάνος Καμμένος φέρεται να επικοινωνούσε οργισμένος με τον Γιώργο Χουλιαράκη και ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ δήλωνε ότι η τροπολογία θα βελτιωθεί, η Ν.Δ. μέσω του αρμόδιου τομεάρχη Θαν. Δαβάκη σημείωνε ότι είναι απύθμενη η κοροϊδία των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και έθετε το ερώτημα «πότε επιτέλους ο κ. Καμμένος θα συμπεριφερθεί ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας και θα προστατεύσει τα συμφέροντα των ε.ε. και ε.α. στελεχών, από την δημοσιονομική λαίλαπα του συγκυβερνήτη του;»

Βέβαια, αυτό που η Ν.Δ. διαβλέπει ως ευκαιρία, οι ΑΝΕΛ το αντιμετωπίζουν, και δικαίως για το ακροατήριό τους ως φάκα. Γι αυτό και έχει ξεκινήσει μία παρασκηνιακή προσπάθεια προκειμένου να υπάρξουν βελτιώσεις, ειδικά εις ότι αφορά τους ενστόλους.

Θα αποδώσουν; Κι αν εξαιρεθούν οι ένστολοι, δεν θα εγερθούν μετά ανάλογες απαιτήσεις από άλλες ομάδες;

υπάρχει, βέβαια, και ένα ακόμη ενδεχόμενο, που ενισχύεται από τους μέχρι τώρα χαμηλούς τόνους. Κι αυτό το ενδεχόμενο είναι να μην υπάρξουν αλλαγές, το πάγωμα να επιβληθεί αλλά οι ΑΝΕΛ να ισχυριστούν ότι, τουλάχιστον, προσπάθησαν μέχρι τέλους να σώσουν ότι σώζεται.   


σχετικα αρθρα