Την πεποίθηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι όμηρος του Πάνου Καμμένου διατύπωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος σε συνέντευξή του στο Βήμα Fm, προσθέτοντας ότι αυτά που ψηφίστηκαν είναι φοροεπιδρομή.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος έκανε λόγο επίσης για «το Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων, που για 99 χρόνια -αδιανόητο- δεν μπορεί να αποφασιστεί τίποτα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των εταίρων» και για «έναν κόφτη που περιλαμβάνει τους μισθούς και τις συντάξεις» και προσέθεσε:

Ζήτησα να εξαιρεθούν οι μισθοί και οι συντάξεις και να υπάρξει κείμενο στο Eurogroup και το Σαββατοκύριακο στο νομοσχέδιο.

Για το ζήτημα της διευθετησης του χρεόυς ανέφερε: «Στο ζήτημα του χρέους, αυτό το οποίο συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο. Είχαμε απόφαση το Νοέμβριο του 2012. Μετά από μια διαπραγμάτευση με αυταπάτες του πρώτου επταμήνου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, φτάσαμε στον Αύγουστο του 2015 που το μόνο που κατάφερε είναι να επαναδιατυπωθεί η λέξη "Νοέμβριος του '12"».

Όσον αφορά την πορεία της συνεργασίας στο χώρο της Κεντροαριστεράς ο κ.Θεοχαρόπουλος υπογράμμισε ότι δεν είναι δυνατό να κυριαρχούν περιχαρακώσεις κομματικές, παραγοντισμοί, ηγεμονισμοί και εγωισμοί.