Θεοχαρόπουλος: Ο Τσίπρας είναι όμηρος του Καμμένου

Θεοχαρόπουλος: Ο Τσίπρας είναι όμηρος του Καμμένου

Την πεποίθηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι όμηρος του Πάνου Καμμένου διατύπωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος σε συνέντευξή του στο Βήμα Fm, προσθέτοντας ότι αυτά που ψηφίστηκαν είναι φοροεπιδρομή.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος έκανε λόγο επίσης για «το Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων, που για 99 χρόνια -αδιανόητο- δεν μπορεί να αποφασιστεί τίποτα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των εταίρων» και για «έναν κόφτη που περιλαμβάνει τους μισθούς και τις συντάξεις» και προσέθεσε:

Ζήτησα να εξαιρεθούν οι μισθοί και οι συντάξεις και να υπάρξει κείμενο στο Eurogroup και το Σαββατοκύριακο στο νομοσχέδιο.

Για το ζήτημα της διευθετησης του χρεόυς ανέφερε: «Στο ζήτημα του χρέους, αυτό το οποίο συμβαίνει είναι πρωτόγνωρο. Είχαμε απόφαση το Νοέμβριο του 2012. Μετά από μια διαπραγμάτευση με αυταπάτες του πρώτου επταμήνου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, φτάσαμε στον Αύγουστο του 2015 που το μόνο που κατάφερε είναι να επαναδιατυπωθεί η λέξη "Νοέμβριος του '12"».

Όσον αφορά την πορεία της συνεργασίας στο χώρο της Κεντροαριστεράς ο κ.Θεοχαρόπουλος υπογράμμισε ότι δεν είναι δυνατό να κυριαρχούν περιχαρακώσεις κομματικές, παραγοντισμοί, ηγεμονισμοί και εγωισμοί.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο