Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωση που εξεδόθη χθες για την ευρωβουλευτή Σοφία Σακοράφα εξαπέλυσε η πρόεδρος της ''Πλεύσης Ελευθερίας'' Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε ''κατάπτυστη'' την ανακοίνωση, μιλώντας για ''ανθρώπους που επιχειρούν να ακυρώσουν έναν άνθρωπο που έχει δώσει αγώνες που αυτοί δεν έδωσαν''. 

Όπως δήλωσε η επικεφαλής της ''Πλεύσης Ελευθερίας'': 

Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι θα έπρεπε να κρύβονται εκείνοι που εξέδωσαν αυτήν την κατάπτυστη ανακοίνωση κατά της Σοφίας Σακοράφα επιχειρώντας να ακυρώσουν έναν άνθρωπο που έχει δώσει αγώνες που αυτοί δεν έδωσαν, που βρίσκεται εκεί που βρίσκεται με το σπαθί της και με την ψήφο των συμπολιτών της και που ήταν παρούσα εκεί που άλλοι ήταν εκκωφαντικά απόντες. Οι κομμένες κεφαλές, ξέρετε, έχουν πολύ συγκεκριμένο στίγμα στην ιστορία και τη συνείδηση της Αριστεράς.

Εγώ λυπάμαι  που πια παρατηρώ ένα σύστημα κομμένων κεφαλών που λειτουργούν ως ανθρωπάκια θέλοντας τελικά να συντηρήσουν τους εαυτούς τους στην εξουσία και προσπαθώντας να ακυρώσουν ανθρώπους αδιαμφισβήτητης και ανεπίληπτης διαδρομής.