Θερμή υποδοχή στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή επιφύλαξαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στην παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Στυλιανίδη, όπου έδωσαν το «παρών» αρκετοί πολιτικοί και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Μάλιστα κατά την είσοδό του υπήρξαν αρκετά χειροκροτήματα και κάποιοι νόμισαν ότι πρόκειται για τον Προκόπη Παυλόπουλο αλλά είδαν τον πρώην πρωθυπουργό.

Στην εκδήλωση για το βιβλίο, το οποίο καταπιάνεται με το θέμα της Θράκης, βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης, ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, ο συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής Βασίλης Κικίλιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και αρκετοί βουλευτές.

Παρόντες επίσης ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, ο πρόεδρος της 'Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ενώ σύντομη παρουσία είχε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος. 

Για το βιβλία του κ. Στυλιανίδη, μίλησε ο υπ. Εξωτερικών  Νικ. Κοτζιάς, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικ. Κακλαμάνης και ο επίκουρος καθηγητές διεθνούς δικαίου Άγγελος Συρίγος.