Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά, τονίζοντας ότι η ''κυβέρνηση έχει παραδοθεί άνευ όρων στην τρόικα'' και προσθέτοντας ότι ''ή θα πρέπει να επαναφέρουν το ΦΠΑ στα νησιά ή να παραιτηθούν αξιοπρεπώς''. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κινήματος:

Η κυβέρνηση στο πλαίσιο της άνευ όρων παράδοσης στη τρόικα δέχθηκε και προχώρησε στην κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά, μέτρο που είχε θεσμοθετήσει το ΠΑΣΟΚ, μέτρο που δεν δεχθήκαμε να καταργηθεί σε όλες τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.

Αποτελεί όμως διπλή πρόκληση προς τους νησιώτες, το να καταγγέλλουν την κατάργηση- και μάλιστα ως αντισυνταγματική- αυτοί που το ψήφισαν!!

Ο κ. Καμμένος βέβαια μας έχει συνηθίσει σε κυβιστήσεις και λαϊκισμούς. Χωρίς αιδώ. Αλλά το ότι δυστυχώς την σκυτάλη αυτή παρέλαβε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής, αποδεικνύει ότι πρόκειται για μια ακόμη συνειδητή επιχείρηση εξαπάτησης των νησιωτών, από όλη την συμμαχία Συριζα/ΑΝΕΛ.

Τέρμα τα ψέματα. Αν πιστεύουν αυτά που λένε, υπάρχουν δυο δρόμοι: ο ένας να επαναφέρουν το μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά. Ο δεύτερος να παραιτηθούν αξιοπρεπώς.

Αλλιώς ας σταματήσουν την επιχείρηση “δούλεμα”  του λαού μας. Τους πήραν είδηση πια.