Στις 4.30 το απόγευμα, αντί στις 3.30, σύμφωνα με το πρόγραμμα, αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στο αεροδρόμιο Eλ. Βενιζέλος, ήδη, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για την άφιξη του Ρώσου προέδρου, ενώ και στην Αθήνα υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. 

Συγκεκριμένα, απροσπέλαστο θα είναι το κέντρο της Αθήνας σήμερα λόγω της ολιγόωρης  επίσκεψης του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, στην Αθήνα. Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ θα είναι δρακόντεια, ενώ τα μέτρα που έχει λάβει η ρωσική αποστολή για την ασφάλεια του κ. Πούτιν είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με πληροφορίες θα έρθει στη χώρα μας, με ένα απο τα τρία αεροσκάφη που έχουν προβλεφθεί για την αποστολή του. Θα επιβιβαστεί σε πολυτελές και αλεξίσφαιρο όχημα, την ώρα που θα το συνοδεύουν αυτοκίνητα με μέλη της Ρωσικής κατασκοπείας, ενώ οχήματα και μοτοσυκλέτες της αστυνομίας θα είναι ο προπομποί του.

 Η κυκλοφορία θα διακόπτεται σταδιακά κατά μήκος της διαδρομής του από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έως το μέγαρο Μαξίμου. Συνολικά στα μέτρα τάξης θα χρησιμοποιηθούν 1.500 αστυνομικοί, της αντιτρομοκρατικής, της ασφάλειας, της άμεσης δράσης και της τροχαίας.