Αντίθετος με το άρθρο του Γιώργου Κυρίτση, που προκάλεσε σάλο, είναι ο Κώστας Χρυσόγονος, «αδειάζοντας» ουσιαστικά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι Ελληνες συνεισφέρουν στα βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους και όχι με το τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα ή στις εκλογές», τόνισε στο «Ε» και την Φαίη Μαυραγάνη και πρόσθεσε ότι το Σύνταγμα προβλέπει την ευνοϊκή μεταχείριση αυτών των περιοχών. Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κριθεί αντισυνταγματικός ο εν λόγω νόμος.

«Αν η Ελλάδα δημιουργήσει θέσεις εργασίας,το επόμενο διάστημα μπορούμε να μην εφαρμόσουμε τον κόφτη,να επανέλθουμε στις αγορές, και να επανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία την οποία έχουμε απολέσει από το 2010», είπε.

Αναφερόμενος στο υπερ-ταμείο και τα 99 χρόνια εκχώρησης της περιουσίας σχολίασε «τα 99 χρόνια είναι σχετικά. Αν Ελλάδα γινόταν φυσιολογικό κράτος δεν θα εφαρμοστούν τα 99 χρόνια».

Τέλος- μιλώντας για το ζήτημα των πλαστών πτυχίων- σημείωσε ότι στην Ελλάδα υπάρχει μία υπερβάλλουσα ανοχή στην παραβατικότητα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ειδική ρύθμιση στο Σύνταγμα.