ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση - βόμβα Καματερού: Θα ρίξω την κυβέρνηση αν… (Βίντεο)

Δημοσίευση 30 Μαΐου 2016, 18:26 / Ανανεώθηκε 30 Μαΐου 2016, 21:29
Δήλωση - βόμβα Καματερού: Θα ρίξω την κυβέρνηση αν… (Βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Σε μία δήλωση βόμβα προχώρησε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός ο οποίος απείλησε να… ρίξει την κυβέρνηση εάν όπως είπε χτιστεί ακόμη ένα all inclusive ξενοδοχείο στην Κω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε μία δήλωση βόμβα προχώρησε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός ο οποίος απείλησε να… ρίξει την κυβέρνηση εάν όπως είπε χτιστεί ακόμη ένα all inclusive ξενοδοχείο στην Κω.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο «Έκφραση» με το μοντέλο που έχει επιλεγεί με τα ξενοδοχεία πέντε αστέρων που προσφέρουν πακέτα all inclusive πλήττονται οι μικρές επιχειρήσεις και δεν κινείται η τοπική οικονομία.

«Όποιος δίνει λεφτά θα κάνει όπου θέλει, ό,τι θέλει; Αν δηλαδή πάει κάποιος στην Κάλυμνο και διαθέσει τόσα εκατομμύρια και πει θέλω να φτιάξω ιχθυοκαλλιέργειες στο νησί, θα του το εγκρίνουν; Μα η Κάλυμνος έχει πρόβλημα με τις ιχθυοκαλλιέργειες», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας την αλλαγή του μοντέλου ανάπτυξης μέσω του νέου Αναπτυξιακού Νόμου. 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν κάποιος έρθει για παράδειγμα στην Κω και θέλει να φτιάξει ακόμη ένα all inclusive ξενοδοχείο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά:

Εγώ το είπα. Σαν αριστερός βουλευτής, αν γίνει τέτοιο στην Κω, θα απειλήσω ότι και την κυβέρνηση θα ρίξω αν περνάει από το χέρι μου. Δηλαδή είναι κάποια πράγματα που, εντάξει, πρέπει να υπάρχουν και όρια.

Η επίμαχη δήλωση του βουλευτή στο 27ο λεπτό του ηχητικού