Για επικοινωνιακούς... "πυραύλους" της Νέας Δημοκρατίας κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές, σε σημείωμα θπό τον τίτλο "άλλα αντ'άλλων", δίνοντας συνέχεια στον πόλεμο ανακοινώσεων Μαξίμου - Συγγρού.

"Επαναφέρουμε τα ερωτήματα που έθεσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί φαίνεται ότι οι επικοινωνιακοί «πύραυλοι» της Νέας Δημοκρατίας, είτε δεν ξέρουν να διαβάζουν, είτε έχουν χάσει κάθε ίχνος πολιτικής σοβαρότητας" τονίζουν κύκλοι της κυβέρνησης, επαναλαμβάνοντας αυτούσια την αρχική ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη:

ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ

Γιατί δεν γίνεται πιο σαφής ο κ. Μητσοτάκης;
Ακούσαμε σήμερα ότι ο κ. Μητσοτάκης σκοπεύει να προωθήσει ένα «νέο πλαίσιο συμφωνίας με τους εταίρους» το οποίο θα προβλέπει «χαμηλότερα πλεονάσματα έναντι μεταρρυθμίσεων». 

Μάλλον έχει έρθει η ώρα να εξηγήσει για τι είδους μεταρρυθμίσεις μιλάει:
• Αναφέρεται σε περικοπές δαπανών από μισθούς και συντάξεις; 
• Αναφέρεται σε απολύσεις από το δημόσιο; (Για τις οποίες είχε δεσμευτεί άλλωστε ως Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης;) 
• Αναφέρεται σε απελευθέρωση των απολύσεων και κατάργηση της προστασίας στην εργασία; 
• Αναφέρεται σε κατάργηση των «αντιαναπτυξιακών» και «ταξικά μεροληπτικών» μέτρων της κυβέρνησης, όπως η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για 2 εκ ανασφάλιστους, η κάρτα σίτισης για τους άπορους και η προστασία των δανείων που σχετίζονται με την πρώτη κατοικία; 
Ευτυχώς για τον ελληνικό λαό, όλα αυτά αποτελούν ασκήσεις επί χάρτου. Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι για πολύ καιρό ακόμα στην αντιπολίτευση.