Σύγκρουση Παρασκευόπουλου - Λοβέρδου έλαβε χώρα σήμερα στη Βουλή με αφορμή τη συζήτηση για τις off shore. 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε καταρχήν ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης «δεν έχει το ηθικό ανάστημα και το δικαίωμα να παρακινεί κανέναν» απαντώντας στον Νίκο Παρασκευόπουλο ο οποίος λίγο νωρίτερα, απευθυνόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, είχε υπογραμμίσει:

«Εγώ θα  πρότεινα στον κύριο Λοβέρδο να κάνει έναν κόπο, μερικές φορές να υποκρίνεται ότι μπορεί να μου μιλάει και με ευπρέπεια».

Όπως ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ:

Πήρα τον λόγο για αυτό που μου σύστησε ο κ. υπουργός σε ό,τι αφορά τον λόγο μου και τον τρόπο με τον οποίο του απευθύνομαι. Ένας υπουργός που έβαλε την υπογραφή του, βάσει αυτής της υπογραφής ξεγέλασε τους συναδέλφους του –ενδεχομένως και στην κυβέρνηση και σίγουρα στην εθνική αντιπροσωπεία, όπως οι ίδιοι της πλειοψηφίας είχαν πει…

Ένας υπουργός που εξαπάτησε το Σώμα και το ομολογεί σήμερα φέρνοντας τροπολογία την οποία επίσης και εδώ συζητάει ότι μπορεί και να αλλάξει… Ένας τέτοιος υπουργός, με αυτή την πολιτική ευθύνη δεν έχει το ηθικό ανάστημα και το δικαίωμα να παραινεί κανέναν, πόσο μάλλον εμένα. Πρέπει να ντρέπεται γι’ αυτό που κάνει. Αυτός. 

Από τη δική του πλευρά, ο υπουργός Δικαιοσύνης, απάντησε: «Να πω ότι ο κ. Λοβέρδος επιβεβαίωσε ότι δεν μπορεί καν να υποκριθεί ότι μπορεί να μου μιλάει με ευπρέπεια ή έστω με νηφαλιότητα».