Αιχμές για μεταβιβάσεις καναλιών άφησε εμμέσως κατά του Β. Λεβέντη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση για τις τροπολογίες με τα τελευταία προαπαιτούμενα.

Αυτή εδώ η κυβέρνηση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση, τόνισε ο Π. Καμμένος και πέταξε το γάντι στον Σταύρο Θεοδωράκη σχετικά με τα όσα είπε για τον Τσοχατζόπουλο, λέγοντας: «Ποιοι υποστήριζαν τότε όλη την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, όταν δίναμε μάχη ο κ. Θεοδωράκης ήταν ορντινάντσα του κ. Παπαντωνίου».

«Αν έχουν ονόματα να μας τα δώσουν», συνέχισε ο Π. Καμμένος και σημείωσε ότι για πρώτη φορά καταλογίζονται χρήματα σε εταιρείες για τα εξοπλιστικά.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιφύλαξε αιχμηρά σχόλια και για τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι : «Δεν μπορεί η ΝΔ να έχει ηθικό πλεονέκτημα όταν συνεχίζει να υπερασπίζεται τον κ. Παπασταύρου» και πως «μόνος του ήθελε την κατάληξη αυτή ο κ. Μητσοτάκης».

«Και αυτοί που επιμένουν να υποστηρίζουν τις εταιρίες off shore ας μην υποχωρούν από την αίθουσα, ας παραμείνουν εδώ και ας κριθούν από τον λαό στις εκλογές του 2019», σημείωσε ο Π. Καμμένος.

Ακόμη πρότεινε την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, ενώ υπογράμμισε πως «υποχρέωσή μας είναι όλες αυτές τις υποθέσεις να τις ξανανοίξουμε και να αποδοθούν ευθύνες, όχι μόνο ποινικές αλλά αστικές και πολιτικές», αναφερόμενος στα σκάνδαλα με τις μίζες.