Την ανάγκη να δοθεί λύση στο ζήτημα της δίκης της Χρυσής Αυγής τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στο Facebook. 

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη:

Οι εξελίξεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής προκαλούν την αγανάκτηση σε κάθε πολίτη που εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα στην οποία ισχύουν οι αρχές του κράτους δικαίου. Με ευθύνη όλων των αρχών η δίκη αυτή -μια από τις πιο σημαντικές υποθέσεις που απασχόλησαν ποτέ την κοινωνία μας- απαξιώνεται καθημερινά.

Καλούμε την ύστατη στιγμή την κυβέρνηση και τους δικαστές να ακούσουν τις κραυγές αγωνίας και πόνου της μάνας και του πατέρα του Παύλου Φύσσα.

Πρέπει από τη Δευτέρα τα μέλη της σύνθεσης του δικαστηρίου να απαλλαγούν από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσιακή απασχόληση. Πρέπει από τη Δευτέρα η δίκη να μεταφερθεί στην αίθουσα του εφετείου Αθηνών που έχει προετοιμαστεί για το σκοπό αυτό.

Πρέπει ο προϊστάμενος του εφετείου Αθηνών, η πρόεδρος και η εισαγγελέας της υπόθεσης και ο Υπουργός Δικαιοσύνης να συνεννοηθούν και να δοθεί λύση. Να αναλογισθούν όλοι τις ευθύνες τους απέναντι στα θύματα, την κοινωνία και την ιστορία και να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη.