Την πεποίθηση ότι ήταν σωστή η στάση της ΝΔ να αποχωρήσει από την ψηφοφορία για την off shore διατύπωσε σήμερα σε συνέντευξή του στο Βήμα Fm ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης. 

Σύμφωνα με τον κ. Βορίδη:

Εγώ νομίζω ότι ήταν σωστό, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω, τι ήταν εκείνο που υπαγόρευσε αυτήν τη στάση, διότι εγώ σε αυτή τη συζήτηση δεν μένω. Διότι τα καραγκιοζιλίκια του κ. Τσίπρα δεν μπορούμε να τα νομιμοποιούμε συνεχώς. 

Και συνεχίζει: «Και ο κ. Τσίπρας, οφείλει κάποια στιγμή να αντιληφθεί, ότι το Κοινοβούλιο δεν είναι χώρος για να τον εξευτελίζει. Γιατί αυτά είναι ξευτίλες, όταν έρχεσαι δέκα μέρες μετά και ψηφίζεις το ακριβώς αντίθετο, εσείς μου λέτε, "μείνε μέσα να του το πεις. Και εγώ σας λεω, έχει κανένα νόημα;

Γιατί, δεν ξέρει τι κάνει; Προφανώς, ξέρει τι κάνει. Και θα σας πω και κάτι ακόμη χειρότερο, για να καταλάβετε το μέγεθος τώρα, γιατί προσέξτε: Αφού το κάνει αυτό, έχει μεσολαβήσει προφανώς η επιεικής ρύθμιση, όποιοι ήταν να "ξεπλυθούν", "ξεπλύθηκαν" και έρχεται τώρα, προφανώς, σε εντελώς μη νοήμονες, πια, απευθυνόμενος και κάνει τον "καμπόσο", φέρνοντας την εξαιρετικά, δήθεν, υπερβολική ρύθμιση».

Στον ίδιο σταθμό, νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης είχε διατυπώσει την άποψη ότι ''ενδεχομένως, εκ των υστέρων, να μην ήταν σωστή αυτή η στάση της Νέας Δημοκρατίας''.