Καυστική ανακοίνωση για όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ. Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι έρχεται καταστροφή για τις εργασιακές σχέσεις και τους εργαζόμενους, ενώ καλεί την κυβέρνηση να σεβαστεί τουλάχιστον τη μνημείο των Βενιζέλων και να μην παραδώσει τον έλεγχό του στο Υπερταμείο. 

«Προχθές ο κ. Τσίπρας πανηγύρισε για την πρώτη αξιολόγηση, την ώρα που την ανικανότητα τους την πληρώνουν οι πολίτες με 5,5 δισ. μέτρα.Χθες μίλησε για δίκαιη ανάπτυξη, την ώρα που στο πρώτο πεντάμηνο του 2016 έκλεισαν 2910 περισσότερες επιχειρήσεις από όσες άνοιξαν, με ορατές τις επιπτώσεις για την ανεργία. Σήμερα διαβεβαιώνει ότι θα υπερασπιστεί την εργασία (στη Β' αξιολόγηση) όπως έπραξε για τις συντάξεις και τους πλειστηριασμούς.

Συμπέρασμα: Έρχεται καταστροφή για τις εργασιακές σχέσεις και τους εργαζόμενους.
Γιατί η δήθεν υπεράσπιση των συντάξεων ήταν μέτρα 2,2 δισ. στο ασφαλιστικό και τα σπίτια παραδίδονται στα ξένα funds.

Με αυτούς είναι απαραίτητο ένα ειδικό λεξικό της ελληνικής γλώσσας. Το λεξικό της μεγάλης εξαπάτησης. Όπου η έννοια της κάθε λέξης θα είναι αντίστροφη.

Υγ: Ας σεβαστούν τουλάχιστον το μνημείο των Βενιζέλων. Είναι ασέβεια η παράδοση του στο ελεγχόμενο από την τρόικα Υπερταμείο. Τώρα να μεταβιβαστεί στην Αυτοδιοίκηση».


TAGS