Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, με αφορμή όσα είπε η τελευταία στην εκπομπή Ακραίως, στον ΣΚΑΪ, με τον Τάκη Χατζή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την εκπομπή, τόνισε σε ανακοίνωσή του ότι "Οι σημερινές δηλώσεις της κ. Σπυράκη  στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι περί διάλυσης κρατικών δομών και απολύσεων στο δημόσιο  είναι δηλωτικές των προθέσεων και του σχεδίου του κ. Μητσοτάκη για τη χώρα", με την κ. Σπυράκη να προχωρεί σε διευκρινιστική δήλωση-απάντηση που συνοδεύεται από τα σχετικά βίντεο.

Προφανώς και στην παρέμβασή μου στον ΣΚΑΙ είπα επί λέξει: «Αυτό που πρέπει να δούμε σοβαρά είναι  ότι ο δημόσιος τομέας χρειάζεται αναδιάρθρωση. Και όταν λέμε ότι χρειάζεται αναδιάρθρωση σημαίνει ότι πρέπει να καταργηθούν όλοι μα όλοι οι οργανισμοί φαντάσματα. Και ό,τι καθυστέρηση υπήρχε στο παρελθόν μας βαραίνει, που δεν το κάναμε δηλαδή ως τώρα. Από εκεί και πέρα κατά την ταπεινή μου γνώμη οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να απολυθούν, μπορεί να αναγκαστούν να αλλάξουν χαρακτήρα δουλειάς, δηλαδή να μπουν σε μια άλλη υπηρεσία η να κάνουν μια άλλη δουλειά. Υπάρχουν και άνθρωποι που είναι κοντά στη συνταξιοδότηση και αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να μπουν σε μια διαδικασία εξόδου».

Προφανώς και ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά λέει ψέματα, αλλά αυτό δεν είναι είδηση.

Προφανώς και πιστεύω ότι το δημόσιο χρειάζεται αναδιάρθρωση.

Προφανώς και πιστεύω ότι πρέπει να καταργηθούν όλοι οι οργανισμοί-φαντάσματα.

Προφανώς και στην ίδια εκπομπή δήλωσα επίσης ότι «η χώρα δεν χρειάζεται νέους ανέργους», και πως «η αναδιάρθρωση του Δημοσίου, οι αποκρατικοποιήσεις και ένα σταθερό φορολογικό περιβάλλον θα είναι ένα πολύ ισχυρό μήνυμα προς τους επενδυτές».

Παραθέτω το βίντεο που  μόνταρε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΚΑΙ:

Παραθέτω την παρέμβαση ,μου για τους δημοσίους υπαλλήλους στον ΣΚΑΙ"