current views are: 7

6 Ιουνίου 2016
Δημοσίευση15:43

ΚΚΕ: Ο εργασιακός μεσαίωνας είναι προαπαιτούμενο της ανάκαμψης που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για νέες ανατροπές στα εργασιακά εξαπέλυσε το ΚΚΕ με αφορμή τα περί κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού.

Δημοσίευση 15:43’

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για νέες ανατροπές στα εργασιακά εξαπέλυσε το ΚΚΕ με αφορμή τα περί κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού.

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για νέες ανατροπές στα εργασιακά εξαπέλυσε το ΚΚΕ με αφορμή τα περί κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του «οι περαιτέρω αντιδραστικές ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα, αποτελούν απαίτηση του κεφαλαίου, κατεύθυνση της ΕΕ, που εφαρμόζεται σ’ όλες τις χώρες, όπως στη Γαλλία και δέσμευση της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων που ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο».

Από την κριτική του κομμουνιστικού κόμματος ωστόσο δεν ξεφεύγουν ούτε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ καθώς όπως τονίζει: «οι όψιμες ευαισθησίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που διαμόρφωσαν την εργασιακή ζούγκλα και οι διαβεβαιώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που ολοκληρώνει το έγκλημα, δεν είναι παρά «αέρας κοπανιστός».

Ο εργασιακός μεσαίωνας είναι προαπαιτούμενο της ανάκαμψης που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση κι απόδειξη ότι όσα λέει περί «δίκαιης ανάπτυξης» είναι στάχτη στα μάτια των εργαζομένων, έτσι ώστε να γίνουν συνένοχοι στη σφαγή και των τελευταίων εναπομεινάντων δικαιωμάτων του, καταλήγει το ΚΚΕ.


σχετικα αρθρα