Στην απογευματινή εκδήλωση της ετήσιας γενικής συνέλευσης του ΣΕΒ, στις 21 Ιουνίου,  την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, πρόκειται να απευθύνει χαιρετισμό ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ενώ ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, και ο Πρόεδρος του ΣΕΒ.

Φέτος θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Σημειώνεται ότι το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Προέδρου κ. Θεόδωρου Φέσσα, πρόκειται να προτείνει την ανανέωση της θητείας του στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.

Στην ετήσια γενική συνέλευση τα μέλη του ΣΕΒ θα κληθούν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν τον Απολογισμό Πεπραγμένων για το 2015, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2015), καθώς και τον Προϋπολογισμό για το 2016.

Στο δεύτερο μέρος της γενικής συνέλευσης θα μιλήσει στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.