Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση πραγματοποίησε την Κυριακή 12 Ιουνίου, η ΝΟ.Δ.Ε. Αρκαδίας στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, στην Τρίπολη. Επίσημη προσκεκλημένη και κεντρική ομιλήτρια ήταν η Βουλευτής Β’ Αθηνών και Υπεύθυνη Τομέα Δημοσιονομικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

"Η Νέα Δημοκρατία μέσα από μία σειρά Νομαρχιακών συνελεύσεων σε όλη την Ελλάδα προσπαθεί να αποδείξει ότι κάτι αλλάζει" είπε ο βουλευτής Αρκαδίας με την Νέα Δημοκρατία, Κώστας Βλάσης, καλωσορίζοντας με μεγάλη χαρά την βουλευτή, στην πόλη της Τρίπολης.

«Έχουμε μία Κυβέρνηση, η οποία είναι ανίκανη και έναν Πρωθυπουργό αυταπατεώνα (σ.σ. προσφάτως ο Πρωθυπουργός είχε μιλήσει για αυταπάτες από το βήμα της Βουλής), που καταστρέφει συστηματικά την χώρα» είπε με έντονο ύφος σε δηλώσεις της η βουλευτής, λίγο πριν μπει στην αίθουσα.

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για «το σύμφωνο αληθείας» του Κυριάκου Μητσοτάκη το οποίο προσπαθεί να χτίσει η Νέα Δημοκρατία αυτό τον καιρό με την κοινωνία βασισμένο στην ειλικρίνεια και σε συγκεκριμένο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κόσμου.
«Ο κόσμος γυρίζει την πλάτη του στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί τον έχει εξαπατήσει» τόνισε.

Χαρακτήρισε την κυβέρνηση αναξιόπιστη στο εξωτερικό κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την αξιοπιστία που παρουσιάζει, όπως είπε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κλείνοντας, τόνισε την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να πείσει τον κόσμο ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του.
Λίγο αργότερα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, Τίμος Κατσίπος, απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό και προχώρησε στην έναρξη της συνέλευσης.