current views are: 3

14 Ιουνίου 2016
Δημοσίευση13:33

Γεννηματά: Επαχθής η συμφωνία που έφεραν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά​ που περιόδευσε σήμερα στη Θράκη.

Δημοσίευση 13:33’

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά​ που περιόδευσε σήμερα στη Θράκη.

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά που περιόδευσε σήμερα στη Θράκη.

Η κ. Γεννηματά, υπογράμμισε την αναγκαιότητα μίας εθνικής γραμμής με στόχευση την υλοποίηση προοδευτικών μεταρρυθμίσεων στο κράτος και την οικονομία, την αναδιάρθρωση και ελάφρυνση του χρέους και επαναπροσδιορισμό των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα, προκειμένου η Ελλάδα να ξανακερδίσει την αξιοπιστία της, ως πολιτικό σύστημα και ως χώρα.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τη συμφωνία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επαχθή και βαριά, σημειώνοντας, πως «δεν βγαίνει» και επανέλαβε την ανάγκη εθνικής συνεννόησης, την οποία «πολύ έγκαιρα εμείς αναδείξαμε, προκειμένου να ξεπεράσουμε την κρίση και να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης».

Πρώτος σταθμός της περιοδείας της κ. Γεννηματά ήταν το νοσοκομείο Διδυμοτείχου- Έβρου, ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στο νομό Ροδόπης. Η διήμερη παρουσία της στη Θράκη θα ολοκληρωθεί με τις αυριανές επισκέψεις της σε Ξάνθη και Ελευθερούπολη.


σχετικα αρθρα