Θεοδωράκης: Τα Airbus πουλήθηκαν για... παλιοσίδερα

Θεοδωράκης: Τα Airbus πουλήθηκαν για... παλιοσίδερα

Δηκτικό σχόλιο για την πώληση των δύο παλιών Airbus της Ολυμπιακής έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην σελίδα του στο Facebook. 

Όπως έγραψε ο κ. Θεοδωράκης: 

ΕΛΛΑΣ, τι θα γίνει φίλε μου με εμάς; Ως πότε δηλαδή θα σερνόμαστε πίσω από τους λαϊκιστές και τους γραφειοκράτες;». Αυτό το ρητορικό ερώτημα-σχόλιο διατύπωσε το Σταύρος Θεοδωράκης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, με αφορμή την πώληση των δύο Airbus της παλιάς Ολυμπιακής.
 
Ο κ. Θεοδωράκης υπενθυμίζει ότι στις 21 Μαρτίου είχε δηλώσει: «Τα αεροπλάνα της παλιάς Ολυμπιακής σαπίζουν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Το Δημόσιο πληρώνει 800.000 για τον ελλιμενισμό τους. Στο τέλος θα τα πουλήσουμε για παλιοσίδερα».
 
Στο σχόλιο της ανάρτησής του ο επικεφαλής του Ποταμιού τονίζει: «Χθες, όντως, πουλήθηκαν για παλιοσίδερα. Πήραμε 3,7 εκατ. ευρώ, ενώ για τα 6 χρόνια που ήταν παρκαρισμένα δώσαμε 4,8 εκατ. ευρώ. Προσέξτε τώρα: Το 2013 μάς έδιναν 18 εκατ. δολάρια αλλά… οι λαϊκιστές της πολιτικής έλεγαν τότε ότι θα ήταν σκάνδαλο η πώληση τους και από κοντά το Ελεγκτικό Συνέριο έκρινε ότι η αγοραπωλησία θα "έβλαπτε το δημόσιο συμφέρον". Έτσι χάσαμε, ούτε λίγο ούτε πολύ, καμιά 20αριά εκατομμύρια!

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο