Δηκτικό σχόλιο για την πώληση των δύο παλιών Airbus της Ολυμπιακής έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην σελίδα του στο Facebook. 

Όπως έγραψε ο κ. Θεοδωράκης: 

ΕΛΛΑΣ, τι θα γίνει φίλε μου με εμάς; Ως πότε δηλαδή θα σερνόμαστε πίσω από τους λαϊκιστές και τους γραφειοκράτες;». Αυτό το ρητορικό ερώτημα-σχόλιο διατύπωσε το Σταύρος Θεοδωράκης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, με αφορμή την πώληση των δύο Airbus της παλιάς Ολυμπιακής.
 
Ο κ. Θεοδωράκης υπενθυμίζει ότι στις 21 Μαρτίου είχε δηλώσει: «Τα αεροπλάνα της παλιάς Ολυμπιακής σαπίζουν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Το Δημόσιο πληρώνει 800.000 για τον ελλιμενισμό τους. Στο τέλος θα τα πουλήσουμε για παλιοσίδερα».
 
Στο σχόλιο της ανάρτησής του ο επικεφαλής του Ποταμιού τονίζει: «Χθες, όντως, πουλήθηκαν για παλιοσίδερα. Πήραμε 3,7 εκατ. ευρώ, ενώ για τα 6 χρόνια που ήταν παρκαρισμένα δώσαμε 4,8 εκατ. ευρώ. Προσέξτε τώρα: Το 2013 μάς έδιναν 18 εκατ. δολάρια αλλά… οι λαϊκιστές της πολιτικής έλεγαν τότε ότι θα ήταν σκάνδαλο η πώληση τους και από κοντά το Ελεγκτικό Συνέριο έκρινε ότι η αγοραπωλησία θα "έβλαπτε το δημόσιο συμφέρον". Έτσι χάσαμε, ούτε λίγο ούτε πολύ, καμιά 20αριά εκατομμύρια!