Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την παράταση των προσφορών για το αεροδρόμιο Καστελλίου και τις εξαγγελίες του την περασμένη Πέμπτη σε εκδήλωση στην Ακρόπολη για την ανάπτυξη, εξαπέλυσε ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

«Δυστυχώς για ακόμη μια φορά ο πρωθυπουργός μοιράζει ευθαρσώς «Σ.Α.Ν.Ο.» μιλώντας για ανάπτυξη και επενδύσεις για να διαψευστεί πολύ σύντομα από τους Υπουργούς της Κυβέρνησής του», αναφέρει ο κ. Αυγενάκης σε γραπτή του δήλωση.

Συγκεκριμένα, αναφέρει, «την Πέμπτη 16 Ιουνίου, σε ομιλία του για τη «δίκαιη ανάπτυξη και την παραγωγή ανασυγκρότηση με ορίζοντα το 2021» ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι οι δεσμευτικές προσφορές για το αεροδρόμιο Καστελλίου θα κατατεθούν έως τα «τέλη Ιουλίου», την ώρα που η παράταση που έχει δοθεί εκπνέει στις 27 Ιουνίου.

Μάλιστα ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρ. Σπίρτζης είχε ήδη αποφασίσει την παράταση υποβολής προσφορών έως την 30η Σεπτεμβρίου».

Κάθε καλόπιστος πολίτης θα υπέθετε ότι πρόκειται για λάθος, εάν δεν είχε αδιάσειστα δείγματα γραφής για τα κατά συρροή ψεύδη τους και εάν δεν ήξερε το ποιόν του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησής του.

Δυστυχώς πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ της ωμής εξαπάτησης σε βάρος του Κρητικού Λαού και γενικότερα των Ελλήνων πολιτών, καταλήγει ο γραμματέας της ΝΔ.