«Θερμή» υποδοχή στους γερμανούς βουλευτές που βρέθηκαν σήμερα στην ελληνική Βουλή επιφύλαξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

«Την ώρα που οι εκπρόσωποι όλων των πολιτικών δυνάμεων δήλωσαν υποταγή στον ξένο παράγοντα, η Χρυσή Αυγή υπερασπίστηκε το εθνικό μας συμφέρον και εξέφρασε τις ελληνικές θέσεις για μία σειρά από μείζονα εθνικά ζητήματα», τονίζει σε ανακοίνωσή της.

Μεταξύ άλλων ο Ηλ. Κασιδιάρης αναφέρθηκε στο κατοχικό δάνειο ενώ ζήτησε την έκδοση του Χριστοφοράκου καταγγέλλοντας το γερμανικό κράτος ως φορέα διαφθοράς.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

«Απαιτήσαμε την καταβολή του κατοχικού δανείου που σύμφωνα με την Συνθήκη Ειρήνης των Παρισίων και έγκριτους ευρωπαίους οικονομολόγους ξεπερνά τα 500 δισ. ευρώ

Καταγγείλαμε το γερμανικό κράτος ως φορέα διαφθοράς και ζητήσαμε την άμεση έκδοση Χριστοφοράκου και την καταβολή 2 δισ. ευρώ από την Siemens για την ζημία που προκάλεσε στο Ελληνικό Δημόσιο

Αποκαλύψαμε τις ευθύνες της Μέρκελ και των γερμανών βιομηχάνων για τον πανευρωπαϊκό κίνδυνο της λαθρομετανάστευσης

Ξεκαθαρίσαμε πώς η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται σε κάθε απόπειρα μετατροπής της Ελλάδος σε οικονομικό προτεκτοράτο και διεκδικεί την εκμετάλλευση του ελληνικού πλούτου προς όφελος του Λαού μας και μόνο!»