Σφοδρότατη αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή σήμερα μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Βρούτση και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για την κατάσταση που επικρατεί στην Υγεία.

«Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι, έχει κουραστεί από τα "θα" και τις καλές σας προθέσεις», ανέφερε και έκανε λόγο για «το απόλυτο θέατρο πολιτικού κυνισμού». «Τα κάνατε θάλασσα, κανείς σήμερα δε λέει ότι τα πράγματα είναι καλύτερα από χθες, όλοι λένε και μη χειρότερα», προσέθεσε.

«Γκρεμίσατε το δημόσιο σύστημα Υγείας, είστε η χειρότερη κυβέρνηση», τόνισε ακόμη.

«Εσύ είσαι υπουργός και δεν σου επιτρέπω να με διακόπτεις» είπε απευθυνόμενος προς τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος αντιδρούσε από τα έδρανα. «Και να μην νευριάζεις να χαμηλώσεις τους τόνους».

«Εμπαίξατε και κοροϊδέψατε τον κόσμο. Αντί να πείτε ένα δημόσιο ευχαριστώ για αυτό τον κόσμο της υγείας,  τον κοροϊδεύετε, τον προκαλείτε και του κουνάτε το δάχτυλο» πρόσθεσε ο κ. Βρούτσης.

Η τοποθέτηση του κ. Βρούτση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος ζήτησε τον λόγο, χωρίς όμως να του δοθεί από το Προεδρείο της Βουλής. Εκτός μικροφώνων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον βουλευτή της ΝΔ, λέγοντας πως είναι ψεύτης και συκοφάντης.