current views are: 5

5 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση07:32

Τασούλας: Ο νόμος για την αδειόδοτηση των καναλιών είναι ευθέως αντισυνταγματικός

Ως ”αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό” χαρακτήρισε τον νόμο 4339 (για την αδειοδότηση των καναλιών) ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τασούλας στον ΣΚΑΙ.

Δημοσίευση 07:32’

Ως ”αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό” χαρακτήρισε τον νόμο 4339 (για την αδειοδότηση των καναλιών) ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τασούλας στον ΣΚΑΙ.

Ως ”αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό” χαρακτήρισε τον νόμο 4339 (για την αδειοδότηση των καναλιών) ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τασούλας στον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τον κ. Τασούλα:

Όλα αυτά που κάνει η κυβέρνηση δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητα.

Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι ο αρμόδιος επίτροπος για την Ψηφιακή Οικονομία Γκίντερ Έτινγκερ ήταν «καταπέλτης» στην επιστολή του προς τους αρμόδιους για τον επίμαχο νόμο υπουργούς.

«Η χώρα είναι στα πρόθυρα του διασυρμού και της παραπομπής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο» προειδοποίησε. 

Ο κ. Τασούλας υπενθύμισε ότι με ερώτηση που κατέθεσαν προς τους αρμόδιους υπουργούς 50 βουλευτές της ΝΔ προεξοφλείται η αντισυνταγματικότητα και αντιδημοκρατικότητα του νόμου 4339. «Κάναμε αίτηση κατάθεσης εγγράφων, ζητούμε την αλληλογραφία Κομισιόν – ελληνικών αρχών σχετικά με τα ΜΜΕ» σημείωσε. 

Μετά από δεκαετίες στο πολιτικό περιθώριο με την ψήφο του λαού τώρα νομίζουν ότι θα είναι στην εξουσία για πάντα, είπε, κάνοντας λόγο για καθεστωτική αντίληψη που απεικονίζεται στην απόπειρα να κάνουν δικά τους ΜΜΕ. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να στήσει ανδριάντα στα ‘‘συστημικά’’ μέσα ενημέρωσης, γιατί τόσα χρόνια τον ευνόησαν, και όχι να τα κυνηγάει».

Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε ως «ηχηρή και ασυνήθιστη» την παρέμβαση του προέδρου του ΣτΕ Νίκου Σακελλαρίου ο οποίος δήλωσε ότι οι δικαστές δεν επηρεάζονται και δεν εκβιάζονται. 

 


σχετικα αρθρα