Την ανάγκη στήριξης του πρωτογενή τομέα διατύπωσε η Φώφη Γεννηματά σήμερα από το Αίγιο, όπου βρίσκεται, τονίζοντας ότι το ''success story της κυβέρνησης δεν στηρίζει την παραγωγή και πνίγει τις προσπάθειες με φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές. 

«Πρέπει να στηριχθούμε στην ανάπτυξη της υπαίθρου και στον πρωτογενή τομέα, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μετά την συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τα μέλη της διοίκησης της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών, στο Αίγιο. Ταυτόχρονα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δυστυχώς, το νέο "success story" της κυβέρνησης, το "ανάπτυξης story" φαίνεται πώς δεν περιλαμβάνει αντιλήψεις σαν αυτές, αλλά αντίθετα, με τις φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές πνίγει αυτές τις προσπάθειες».

Την ίδια στιγμή η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε:

Εμείς είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να πούμε με τον πιο ηχηρό τρόπο, ότι αυτή η πολιτική πρέπει να αλλάξει. Να αλλάξουμε πολιτική, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε κι αυτή την τόσο κακή συμφωνία.

Μετά το Αίγιο, η Φώφη Γεννηματά θα επισκεφθεί την Πάτρα, όπου θα έχει συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, με την διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας, καθώς και με κομματικά στελέχη.

Πηγή φωτό: tempo24.gr