Επίθεση στην κυβέρνηση για «καταστροφικά σχέδια» στις συγκοινωνίες αφήνοντας αιχμές για μετακίνηση των στελεχών της με λιμουζίνες εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή τη σημερινή απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Σε μήνυμά του στο Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού από τη σχολιάζει ότι «σαρδέλες -άνθρωποι και βαλίτσες- παίρνουν το δρόμο για το Σύνταγμα» ενώ «οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπορούν πλέον να κυκλοφορούν με τις κρατικές λιμουζίνες».

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Συνεχίζονται οι απεργίες σε Μετρό και ΗΣΑΠ. Και στις αφετηρίες των λεωφορείων η Αθήνα αναστενάζει. Ένα στα δύο περνάει και δεν σταματάει. Και μετά μποτιλιάρισμα. Για να θυμηθούμε όλοι τα 90ς. (Τότε που κάποιοι διαδήλωναν για να μη γίνει στη γειτονιά τους σταθμός του Μετρό – αλλά αυτό θα το «συζητήσουμε» άλλη φορά). Στο αεροδρόμιο οι ουρές -στο μοναδικό εκδοτήριο εισιτηρίων!- είναι ατέλειωτες. Και μετά σαρδέλες -άνθρωποι και βαλίτσες- παίρνουν το δρόμο για το Σύνταγμα. Και όλα αυτά για «να μην περάσουν τα καταστροφικά σχέδια» και «παραδοθούν οι συγκοινωνίες στα αδηφάγα ιδιωτικά, κερδοσκοπικά συμφέροντα». Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπορούν πλέον να κυκλοφορούν με τις κρατικές λιμουζίνες, το πνεύμα τους όμως ζει και (ενίοτε) βασιλεύει».