Δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να δοθούν περισσότερες τηλεοπτικές άδειες από το Μέγαρο Μαξίμου. 

Όπως διευκρίνιζαν τηλεοπτικές πηγές η λύση των τεσσάρων αδειών έχει προκύψει από τη διαφημιστική πίτα. «Αν στο μέλλον αυξηθεί η διαφημιστική πίτα θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε» διευκρίνιζαν οι ίδιες πηγές, εκτιμώντας ότι ο διαγωνισμός για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες θα φέρει περισσότερα χρήματα στα δημόσια ταμεία.

H ιδια πηγή συμπλήρωνε: 

Σηκώθηκε ένας κουρνιαχτός σε σχέση με την Κομισιόν και η κομισιόν τους έστειλε μια αποστομωτική απάντηση. Το Συμβούλιο της Επικρατείας επίσης. Και εκεί που όλοι έλεγαν ότι ο διαγωνισμός θα είναι παρωδία έχουμε 11 και όλους όσοι τον επικρίνουν να συμμετέχουν. Δεν θέλουμε τίποτα άλλο.  
 
Σε όλους τους μειοδοτικούς διαγωνισμούς είναι πολλοί οι υποψήφιοι και όσοι περισσότεροι οι υποψήφιοι τόσο πιο ψηλά πηγαίνει.
 
Αν είχαμε περισσότερες άδειες θα είχαμε πολύ χαμηλά τιμήματα. Με 4 άδειες θα πάρει πολύ περισσότερα χρήματα το ελληνικό δημόσιο. Αν είχαμε 11 άδειες θα έδιναν μόνο το πλαφόν τίποτα άλλο. Δεν θα έμπαιναν στον διαγωνισμό.
 
Η λογική των 4 αδειών δεν είναι της λογικής «πόσες μας λείπουν τόσες θα βάλουν». Είναι η λογική της διαφημιστικής πίτας. Έχουμε κάνει μια ανάλυση κόστους οφέλους και βλέπουμε ότι είναι γύρω στα 50 εκατομμύρια ετησίως είναι το κόστος και είναι 200 εκατομμύρια η διαφημιστική πίτα άρα θα πάμε 4 άδειες. Αν κάποια στιγμή αυξηθεί η διαφημιστική πίτα και γίνει 250 – 300 ενδεχομένως να έχουμε βιώσιμα σχήματα και περισσότερα. Σήμερα δεν μπορούμε να έχουμε με τα ελληνικά δεδομένα περισσότερα βιώσιμα σχήματα. Η βιωσιμότητα η εργασιακή έχει να κάνει και με την οικονομική βιωσιμότητα είδαμε λοιπόν τώρα πόσο βιώσιμο ήταν το Mega. Είναι απλήρωτοι τόσο καιρό οι άνθρωποι και είναι από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες.
 
Έχουμε βάλει όριο ελάχιστο αριθμό που πρέπει απαραιτήτως να τηρείται.
 
Δεν είναι μόνο τα εθνικής εμβέλειας μέσα ενημέρωσης είναι και τα τοπικής εμβέλειας τα περιφερειακά.

 
Σε ερώτηση για άλλες άδειες απαντούσε: 
«Αυτή τη στιγμή δεν το βλέπω πιθανό. Αν μελλοντικά αυξηθεί η διαφημιστική πίτα ενδεχομένως. Αυτή τη στιγμή δεν το βλέπω και δεν θα ήταν και δίκαιο. Γιατί όταν κάποιος μπαίνει στον διαγωνισμό με την λογική ότι είναι τέσσερις και άρα «χτυπάει» ξέροντας ότι δεν θα υπάρξει πέμπτο του λες ωραία τα έβαλες τα λεφτά σου… Υπάρχουν θέματα ανταγωνισμού εδώ. Αλλά μελλοντικά ενδεχομένως ναι».