Στην Κύπρο φτάνει σήμερα Δευτέρα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος για ολιγόωρη επίσκεψη προκειμένου να παραστεί στην τελετή αδελφοποίησης των συλλόγων: «Ελπίδα» Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, και «Ελπίδα» Ίδρυμα για Παιδιά με Καρκίνο και Λευχαιμία, Ελλάδας και Κύπρου αντίστοιχα.

Επίσης, στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναγορευθεί σε επίτιμο δημότη Κατεχόμενου Δήμου Μόρφου.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος θα φθάσει, σύμφωνα με το πρόγραμμα που δημοσιοποιήθηκε από την Ελληνική Προεδρία, στο Προεδρικό Μέγαρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 11.25 το πρωί της Δευτέρας.

Στις 11.30 θα παραστεί μαζί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν. Αναστασιάδη καθώς και την κ. Βαρδινογιάννη, Πρόεδρο του Συλλόγου «Ελπίδα» στην τελετή αδελφοποίησης. Στη συνέχεια, θα παρακαθίσει σε γεύμα που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και η κ. Αναστασιάδη.

Το απόγευμα, στις 16.00, έχει προγραμματιστεί η τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο Δημότη του κατεχόμενου Δήμου Μόρφου..

Στις 17.10 ο Προκόπης Παυλόπουλος αναμένεται ν’ αναχωρήσει για το αεροδρόμιο της Λάρνακας από όπου θα επιστρέψει στην Αθήνα