Χωρίς να σχολιάσει τις διαρροές που φέρουν το ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει τον εκλογικό νόμο, ο Ανδρέας Λοβέρδος υπογράμμισε σήμερα στο ''Ακραίως'' με τον Τάκη Χατζή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρει ''δεκανίκι'' στο κίνημα. 

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο:

 Δεν σχολιάζουμε διαρροές, δεν είμαστε παπατζήδες. Eίναι εξευτελιστικό αυτό που κάνουν. Μας αφορά το σχέδιο νόμου. 

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι ''είναι φανερό ότι μας προτιμούν στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τους προτιμάμε όμως εμείς. Λένε ότι έχουν πρόβλημα με τον Λοβέρδο αλλά δεν έχουμε με τους άλλους. Προχθές στη Βουλή ο κ. Σκουρλέτης τους έκανε τέσσερις πέντε αυτούς που έχουν πρόβλημα''.

Σύμφωνα, επίσης, με τον κ. Λοβέρδο:

Το 95% των δυνάμεών μας δεν θέλει ούτε να τους βλέπει. Αυτό που έχουν κάνει έχει πολιτικό κόστος. Δεν μπορούν να ανταλλάξουν ούτε μια κουβέντα. Προσπαθώ να κρατήσω τους τόνους πιο χαμηλά απ΄όσο ζητούν οι ψηφοφόροι. Δεν θα ξεπλυθεί με αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχέση, επίσης, με τον εκλογικό νόμο, ο βουλευτής δήλωσε ότι η πρόταση γίνεται ''εκ του πονηρού'':

Αυτά γίνονται εν ψυχρώ ποτέ εν θερμώ. Μόλις κερδίζεις τις εκλογές, αλλάζεις τον εκλογικό νόμο. Τώρα όλοι λένε ότι εμποδίζεις τον πρώτο να κάνει κυβέρνηση. Είναι εκ των πονηρού και εν θερμώ η πρότασή τους. Όσο περνά ο καιρός θα εξατμίζεται η δυναμή του και θέλει ακυβερνησία. Δεν θα βρει δεκανίκι σε εμάς.