«Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να αποτύχουμε. Πρέπει να τα καταφέρουμε πάση θυσία, για το συμφέρον της χώρας και την ευημερία του λαού μας».
Aυτό επεσήμανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης, κληθείς να σχολιάσει τη συγκρότηση του νέου κυβερνητικού σχήματος, υπογραμμίζοντας πως οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με πολλή δουλειά, «σηκωμένα μανίκια» και «πάντα με σταθερή πυξίδα».

Ο κ. Σκανδαλίδης μίλησε με θερμά λόγια για τους αποχωρήσαντες υφυπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μιλένα Αποστολάκη και Γιάννη Κουτσούκο. «Ένιωσα στενοχώρια που μου αφαίρεσε ο πρωθυπουργός δυο καλούς συνεργάτες αλλά με αντάμειψε γιατί μου έστειλε έναν άνθρωπο ''γεννημένο'' στα αγροτικά θέματα». Ο νέος υφυπουργός Γιάννης Δριβελέγκας, θα αναλάβει το χαρτοφυλάκιο των Αποστολάκη-Κουτσούκου και όχι μόνο, καθώς όπως είπε ο κ. Σκανδαλίδης πρόκειται να του αναθέσει και επιπλέον αρμοδιότητες.

Από την πλευρά του ο κ. Δριβελέγκας, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του, μίλησε για «έτοιμο έργο» που έχουν αφήσει οι προκάτοχοί του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ήδη καλές, φιλικές σχέσεις που έχει με τον Κ. Σκανδαλίδη. «Θα είμαστε ένα πολύ καλό δίδυμο», είπε χαρακτηριστικά.