Επίθεση σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος, πρόσθεσε ότι οι αξίες και οι αρχές της κυβέρνησης επιβραβεύθηκαν τρεις φορές από τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Αποστόλου σημείωσε ότι από τη Μεταπολίτευση χρησιμοποιήθηκαν επτά διαφορετικοί εκλογικοί νόμοι ενισχυμένης αναλογικής, τους οποίους χαρακτήρισε νόμους νόθευσης και φαλκίδευσης της λαϊκής θέλησης.

Ο ίδιος σε άλλο σημείο της ομιλίας του, έκανε λόγο για παραχάραξη της θέλησης του ελληνικού λαού από τα δύο «πάλαι ποτέ ισχυρά κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ» και πρόσθεσε ότι αυτή η τακτική οδήγησε την ελληνική οικονομία στην κατάρρευση και στα μνημόνια.
 
«Η ασήμαντη Αριστερά του χθες είναι σήμερα κυβέρνηση», τόνισε ο υπουργός και υπογράμμισε ότι ο νόμος που έφερε η κυβέρνηση αποτελεί το αναλογικότερο μοντέλο.
 
«Η ΝΔ έχει γίνει σκιά του εαυτού της και το ΠΑΣΟΚ έχει έρθει σε κλινική κατάσταση», επεσήμανε ο κ. Αποστόλου και κατέληξε λέγοντας πως «ο παλαιός πολιτικός κόσμος πρέπει να ξεμάθει από την παλαιά νοοτροπία».