«Γελοιότητες» χαρακτηρίζει ο Νίκος Δένδιας τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν από μάρτυρα κατά τη δίκη μελών της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σε ανακοίνωσή του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει:

Τα όσα ειπώθηκαν στη δίκη της Χρυσής Αυγής περί δήθεν επίσκεψης και “έρευνάς”  μου για τον φόνο του Παύλου Φύσσα,  σε…  εργαστήριο ζαχαροπλαστικής,  είναι γελοιότητες.

Νωρίτερα, η υπεράσπιση κάποιων εκ των κατηγορούμενων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, κατέθεσαν αίτημα να κληθεί να καταθέσει στη δίκη ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

Αφορμή για την υποβολή του αιτήματος ήταν η κατάθεση του μάρτυρα Χρήστου Χρηστίδη, ιδιοκτήτη εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής επί της Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, ο οποίος αναφέρθηκε σε επίσκεψη του τότε υπουργού, την επομένη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
 
Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη, την επομένη του φόνου ο κ. Δένδιας είχε μεταβεί στον τόπο που συνέβησαν τα γεγονότα που οδήγησαν στην δολοφονία του μουσικού και είχαν επισκεφθεί και το κατάστημά του, αναζητώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας. Κατά τους συνηγόρους των κατηγορουμένων βουλευτών, η επίσκεψη του υπουργού συνιστά παρέμβαση σε αστυνομική έρευνα.