Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Νίκου Παππά και του Μανώλη Καψή εκ μέρους του τηλεοπτικού σταθμού Mega, με αφορμή τις εξελίξεις στο κανάλι της Μεσογείων

Ο Μανώλης Καψής απάντησε στον Νίκο Παππά, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιογράφους φέρεται να δήλωσε χθες σε πηγαδάκι στη δεξίωση στο προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας πως το Mega έχει κλείσει. 

Ο κ. Καψής σε παρέμβασή του στο μεσημεριανό δελτίο του σταθμού είπε μεταξύ άλλων: 

Νομίζω ότι το κυβερνητικό σχέδιο για να κλείσει το mega ξεδιπλώνεται και αποκαλύπτεται. Νομίζω και οι πιο εύπιστοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι ο μοναδικός λόγος που γίνεται αυτός ο διαγωνισμός είναι για να πέσει "μαύρο" στο Μega. Ο μόνος λόγος για τον οποίο γίνεται αυτός ο διαγωνισμός είναι για να κλείσει το Μega. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο διαγωνισμός είναι φωτογραφικός για να πέσει "μαύρο" στο Μega.

 Ο Μανώλης Καψής κατέληξε: 

Από τη δικά μας πλευρά πάντως απαντούμε με την άδειά σας συνεχίζουμε. Όχι «μαύρο» στο Μega».
 

 Παππάς: Η κυβέρνηση δεν θα αποκλείσει κανένα κανάλι

Από την πλευρά του ο υπουργός Επικρατείας απάντησε από βήματος της Βουλής λαμβάνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ της ουδετερότητας της κυβέρνησης στη διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, χαρακτήρισε «ψευδή» οποιαδήποτε αναφορά περί πρόθεσης αποκλεισμού καναλιών από τη διαδικασία.