ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούκος: Η κυβέρνηση προκαλεί την ώρα που η κοινωνία στενάζει

Δημοσίευση 28 Ιουλίου 2016, 13:53 / Ανανεώθηκε 28 Ιουλίου 2016, 13:52
Κουτσούκος: Η κυβέρνηση προκαλεί την ώρα που η κοινωνία στενάζει
Facebook Twitter Whatsapp

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την χθεσινή τροπολογία για τις αποστολές εντός και εκτός επικράτειας που συνοδεύουν τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την χθεσινή τροπολογία για τις αποστολές εντός και εκτός επικράτειας που συνοδεύουν τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

«Αποκαλύψαμε και στηλιτεύσαμε χθες στη Βουλή την Κυβερνητική μεθόδευση προκειμένου να περάσει στα «κρυφά» στη λήξη της συνεδρίασης η απαράδεκτη τροπολογία για «χρυσή κάρτα απεριορίστων διαδρομών και διαμονών, άνευ πιστωτικού ορίου» για ομαδικές αποστολές του Πρωθυπουργού και των Υπουργών του», δηλώνει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Κουτσούκος.

«Σήμερα που «βοά ο τόπος», καθώς την ώρα που η κοινωνία στενάζει και η Κυβέρνηση την προκαλεί, δεν αισθάνονται άραγε την ανάγκη εκτός, από τα non paper έστω μιας διαρθρωτικής κίνησης, προκειμένου να προστατέψουν το κύρος και τις λειτουργίες των κορυφαίων θεσμών της χώρας;», επεσήμανε.