current views are: 13

28 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση18:04

Μαξίμου: Κατόπιν πρόσκλησης και αυθημερόν το ταξίδι Τσίπρα στην Πάρο

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για το αυριανό ταξίδι του πρωθυπουργού στην Πάρο, με το Μέγαρο Μαξίμου να τονίζει πως δεν υπάρχει καμία παραβίαση διάταξης.

Δημοσίευση 18:04’

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για το αυριανό ταξίδι του πρωθυπουργού στην Πάρο, με το Μέγαρο Μαξίμου να τονίζει πως δεν υπάρχει καμία παραβίαση διάταξης.

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για το αυριανό ταξίδι του πρωθυπουργού στην Πάρο για να εγκαινιάσει το νέο αεροδρόμιο του νησιού, με το Μέγαρο Μαξίμου να τονίζει πως δεν υπάρχει καμία παραβίαση διάταξης.

«Η μετάβαση του Πρωθυπουργού και της κυβερνητικής αντιπροσωπείας στην Πάρο γίνεται κατόπιν πρόσκλησης της Aegean η οποία διοργανώνει αυθημερόν ειδική πτήση προς και από την Πάρο στο πλαίσιο του εορτασμού των εγκαινίων του νέου αεροδρομίου» διευκρινίζουν από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ταυτόχρονα επισημαίνουν πως δεν πρόκειται για μια προγραμματισμένη εμπορική πτήση της εταιρείας, της οποίας τα εισιτήρια δωρίζονται σε βουλευτές ή μέλη της Κυβέρνησης, αλλά είναι μια εξαρχής ειδική πτήση ως μέρος της εκδήλωσης των εγκαινίων, που δεν συνιστά ούτε παροχή ούτε δώρο.

Οι ίδιοι κύκλοι απαντώντας στο ΠΑΣΟΚ σημειώνουν ότι είναι «συνηθισμένο σε δώρα και παροχές καλά θα κάνει να μην διαστρεβλώνει Κώδικες που ποτέ δεν σεβάστηκε».

Τέλος, υπενθυμίζουν ότι για τη «άγονη γραμμή Αθήνα-Πάρος» οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δαπανούσαν 4,5 εκατ. ευρώ το χρόνο σε επιδοτήσεις. Η νέα γραμμή Αθήνα-Πάρος δεν στοιχίζει ούτε ένα ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο.


σχετικα αρθρα