Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την αχαλίνωτη πορεία του ταυτιζόμενο με τη διαπλοκή και τα συμφέροντα, που υπηρέτησε με συνέπεια τόσο ο Κώστας Σημίτης, όσο και ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Το κόμμα το οποίο ο ελληνικός λαός έταξε να είναι ουραγός στο πολιτικό σύστημα, εξακολουθεί να υπερασπίζεται τον χασάπη των μνημονίων (Ανδρέας Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ), ο οποίος με τα ψέματα και τις λοβιτούρες αύξησε το χρέος της χώρας με αποτέλεσμα να οδηγηθεί η Ελλάδα στο τούνελ των μνημονίων.

Σήμερα, με ανακοίνωσή του, το κόμμα των συμφερόντων και της διαπλοκής, υπερασπίζεται και πάλι τα αφεντικά του, για την υπεράσπιση του Γεωργίου. Προφανώς, η κ. Γεννηματά και εναπομείναντα γκουπούσκουλα του κόμματός της, πιστεύουν ότι ακόμα «λεφτά υπάρχουν».

Αυτή τη φορά, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία για τη στάση τους, λέγοντας ανάμεσα σε άλλα πως «είναι τραγική όμως για τη χώρα η κοινή τους προσπάθειά να μη βγει η αλήθεια, να μη μάθει ο Ελληνικός λαός τους υπεύθυνους για τον εκτροχιασμό της οικονομίας και την κρίση την περίοδο 2004-2009».