ΝΔ για Σπίρτζη και «Αυγή»: Να αφήσουν τα παραμύθια για τα οδικά έργα

ΝΔ για Σπίρτζη και «Αυγή»: Να αφήσουν τα παραμύθια για τα οδικά έργα

Για παραποίηση της αλήθειας σε ό,τι αφορά στα δημόσια έργα κατηγορεί η ΝΔ τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και την εφημερίδα «Αυγή», με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας για «εξοικονόμηση 765.000.000 ευρώ για το Δημόσιο από τους οδικούς άξονες».

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει ότι «μόλις μια μέρα μετά την παραδοχή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι λόγω κακής διαπραγμάτευσης με την τρόικα κόπηκε το ΕΚΑΣ, έρχεται ο γνωστός - και από το ΠΑΣΟΚ - κ. Σπίρτζης να μας πει για τη δική του διαπραγμάτευση με τους “εργολάβους” - κάποιος δε από αυτούς τυγχάνει πατέρας κουμπάρου του!»

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση «για άλλη μια φορά, ο κ. Σπίρτζης και η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στη μετοχική σύνθεση της οποίας συμμετέχει και offshore εταιρία, παρουσιάζουν παραποιημένη την αλήθεια».

Και αυτό, υποστηρίζει η ΝΔ, «γιατί η κατάτμηση μόνο του έργου Πατρών - Πύργου σε πολλούς αναδόχους - μέχρι στιγμής και τα τρία κομμάτια τα έχει πάρει ο πατέρας του κουμπάρου του κ. Σπίρτζη - και με εκπτώσεις πάνω από 50%, αναμένεται να οδηγήσει σε αύξηση του κόστους και σε παράταση ολοκλήρωσης του οδικού άξονα».

Καλούμε τον κ. Σπίρτζη - και φυσικά την “Αυγή” - να αφήσουν τα παραμύθια, καθώς ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά πλέον ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν εξοικονομεί χρήματα, αλλά επιβαρύνει τους πολίτες κάθε μέρα που παραμένει στην εξουσία ακόμη περισσότερο, καταλήγει.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο