Για παραποίηση της αλήθειας σε ό,τι αφορά στα δημόσια έργα κατηγορεί η ΝΔ τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και την εφημερίδα «Αυγή», με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας για «εξοικονόμηση 765.000.000 ευρώ για το Δημόσιο από τους οδικούς άξονες».

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει ότι «μόλις μια μέρα μετά την παραδοχή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι λόγω κακής διαπραγμάτευσης με την τρόικα κόπηκε το ΕΚΑΣ, έρχεται ο γνωστός - και από το ΠΑΣΟΚ - κ. Σπίρτζης να μας πει για τη δική του διαπραγμάτευση με τους “εργολάβους” - κάποιος δε από αυτούς τυγχάνει πατέρας κουμπάρου του!»

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση «για άλλη μια φορά, ο κ. Σπίρτζης και η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στη μετοχική σύνθεση της οποίας συμμετέχει και offshore εταιρία, παρουσιάζουν παραποιημένη την αλήθεια».

Και αυτό, υποστηρίζει η ΝΔ, «γιατί η κατάτμηση μόνο του έργου Πατρών - Πύργου σε πολλούς αναδόχους - μέχρι στιγμής και τα τρία κομμάτια τα έχει πάρει ο πατέρας του κουμπάρου του κ. Σπίρτζη - και με εκπτώσεις πάνω από 50%, αναμένεται να οδηγήσει σε αύξηση του κόστους και σε παράταση ολοκλήρωσης του οδικού άξονα».

Καλούμε τον κ. Σπίρτζη - και φυσικά την “Αυγή” - να αφήσουν τα παραμύθια, καθώς ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά πλέον ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν εξοικονομεί χρήματα, αλλά επιβαρύνει τους πολίτες κάθε μέρα που παραμένει στην εξουσία ακόμη περισσότερο, καταλήγει.