«Δεν κάνουμε μειώσεις προσωπικού στις κοινωνικές δομές» δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

«Το πρόβλημα είναι ότι οι εργαζόμενοι θέλουν τη μονιμότητα στο έργο που κάνουν και το καταλαβαίνω πολύ καλά» πρόσθεσε η κ. Φωτίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά το Ελληνικό, η αναπληρώτρια υπουργός διαβεβαίωσε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί και δήλωσε ότι «εμπιστεύομαι το υπουργείο Πολιτισμού που λέει ότι όχι μόνο δεν εμποδίζει την επένδυση, αλλά μάλλον την ενισχύει» σημειώνοντας ότι οι διάδρομοι προσγείωσης – απογείωσης δεν θίγονται καθώς είναι αδύνατον να καταστραφούν επειδή υπάρχουν τόνοι μπετόν.

«Οι αρχαιολογικοί τόποι ανεβάζουν την αξία των ακινήτων. Είναι πασίγνωστο τα ποια ακίνητα είναι διατηρητέα και τα αρχαία και δεν πρόκειται νέες ανασκαφές» τόνισε.

Ερωτηθείσα για τις δηλώσεις του Γιώργου Κυρίτση απάντησε ότι «τα του κράτους στο κράτος, το οποίο πρέπει να κάνει τη δουλειά του κανονικά». «Πρέπει να διαφυλάττουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα... εμείς θα τα σεβόμαστε», πρόσθεσε.