«Βεβαίως συμφωνούμε με πολλές από τις ιδιωτικοποιήσεις, αλλά δεν συμφωνούμε με τρόπο που έγιναν» δήλωσε ο Δημήτρης Βέττας, σχολιάζοντας τις διαφορετικές φωνές που ακούγονται στην κυβέρνηση σχετικά με το θέμα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεκίνησε από την αρχή τις ιδιωτικοποιήσεις, τις ανέλαβε στην πορεία. Εκτίμησε πάντως ότι οι αποκρατικοποιήσεις στο λιμάνι του Πειραιά και το Ελληνικό θα ήταν καλύτερες αν τις είχε ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την αρχή.

Σε άλλο σημείο, ο κ. Βέττας δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός θα τηρήσει τις υπογραφές του, «η κουβέντα όμως δεν σταματάει στις υπογραφές, και αυτό μας διαχωρίσει από τους υπόλοιπους». Διερωτήθηκε μάλιστα, αν ακούστηκε κάποιος επενδυτής να δυσανασχετεί ή αν είδε κανείς κάποια επένδυση να τινάζεται στη αέρα.

Σχετικά με τις επικρίσεις που έχουν εκφράσει ακόμα και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα, ανέφερε ότι ο ίδιος εκτιμά το έργο και τη θέση του κ. Πιτσιόρλα, «άλλα άλλος είναι ο ρόλος του ΤΑΙΠΕΔ, και άλλος ο ρόλος του υπερταμείου που ψηφίσαμε». Αναγνώρισε ωστόσο ότι «πρέπει να συνυπάρξουμε με το ΤΑΙΠΕΔ».