Αποστάσεις από την Τ.Ο Πετρούπολης που έβγαλε αφίσα με την χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη προκειμένου να στηλιτεύσει το βαθμό που η πολιτεία στηρίζει τον αθλητισμό κρατά η ΝΔ,  με ένα σχόλιο που ουσιαστικά αδειάζει την τοπική της οργάνωση.

Θέση για το ζήτημα πήρε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, σχολιάζοντας στο Twitter ότι «αισθητικά & πολιτικά η ανάρτηση της ΔΗΜΤΟ Πετρούπολης ήταν λάθος. Οι Ολυμπιονίκες μας δεν ανήκουν σε κόμματα. Ανήκουν στην Ελλάδα».

 

Από την πλευρά της η Τ.Ο Πετρούπολης μαζί με την αφίσα της Ολυμπιονίκη που έχει σύνθημα «Η Ελλάδα της αριστείας» σχολιάζει στα social media ότι: «Η Άννα Κορακάκη πράγματι μας έκανε όλους περήφανους. Κάνοντας προπονήσεις κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, σε υποδομές για πέταμα, με μηδενική υποστήριξη από το κράτος, απέναντι σε αντιπάλους με πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη από τις χώρες τους, κατάφερε να ανατρέψει όλα τα δεδομένα και να χαρίσει στην Ελλάδα ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο, δείχνοντας ότι όταν κάποιος έχει ψυχή και ταλέντο, μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και αν όλα είναι εναντίον του».