Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή δημοσίευμα για πρόωρες εκλογές εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, τονίζοντας ότι ''με ύβρεις δεν ξορκίζονται οι εξελίξεις'', ενώ τόνισε ότι η μόνη συνέπεια της κυβέρνησης είναι η ασυνέπειά της.

Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο:

Φαίνεται ξεκάθαρα πια ότι στο Μέγαρο Μαξίμου άγονται και φέρονται από δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Τη μια πανηγυρίζουν, την άλλη σιωπούν και την άλλη χάνουν την ψυχραιμία τους.

Δημοσίευμα ξένου περιοδικού που κάνει αναφορά σε ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές, ήταν αρκετό να προκαλέσει κυβερνητικό πανικό και ταυτόχρονα να αναδείξει το πολιτικό θράσος της Κυβέρνησης.
 
Με ύβρεις όμως δεν ξορκίζονται οι εξελίξεις.
 
Δεν αλλάζει η επώδυνη πραγματικότητα, που η ίδια η Κυβέρνηση έχει προκαλέσει με τη φορολογική σφαγή, την περικοπή συντάξεων, την κατάργηση του ΕΚΑΣ.
 
Δεν αντιμετωπίζονται τα αδιέξοδα, που συσσώρευσαν οι πολιτικές της στην Υγεία, την παιδεία, την καθημερινότητα κάθε πολίτη.
 
Η μόνη συνέπεια της Κυβέρνησης είναι η ασυνέπειά της.
 
Γι’ αυτό καμία προπαγάνδα, κανένας εντυπωσιασμός δεν μπορεί να αποτρέψει τη ραγδαία κατάρρευση της απήχησής της στην κοινωνία.