Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σήμερα από το Βήμα Fm ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, κατηγορώντας τον για ''άθλια τακτική προπαγάνδα'' στην υπόθεση των τελευταίων ημερών με την ελονοσία.

 Μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα FM, είπε πως «όποτε τα γεγονότα δεν τους αρέσουν, πετάνε χαρακτηρισμούς ακραίους, υπονομεύουν με κάθε τρόπο τους φορείς που τους κάνουν την κριτική... Είναι μία άθλια τακτική προπαγάνδας».

Συμπλήρωσε δε πως «ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έκανε μία ανακοίνωση. Βλέπαμε μία αφωνία από τον αρμόδιο Υπουργό και την ίδια ώρα βλέπαμε τον Ιατρικό Σύλλογο να ζητάει μία παραίτηση. Για εμάς αυτό είναι μία ζοφερή εικόνα για τη χώρα. Και αυτό στηλιτεύουμε. Τι άλλο οφείλει να κάνει μία υπεύθυνη αντιπολίτευση, από το να κρούσει τον κώδωνα και να πει απαντήστε, κλείστε το θέμα, μιλήστε;».

Ερωτηθείς για το άρθρο του κ. Γ. Μιχελάκη είπε: «Η ΝΔ είναι απόλυτα συμπαγής και έχει αυτή τη στιγμή μία μοναδική συσπείρωση. Η ΝΔ είναι σφιχτή γροθιά. Δεν υπάρχουν καραμανλικοί και μητσοτακικοί... Αυτά είναι ανοησίες, ουδείς Νεοδημοκράτης ασχολείται με θλιβερές αστειότητες».
Στην ερώτηση εάν θλιβερή αστειότητα είναι ο κ. Μιχελάκης είπε: «Κανείς δεν απασχολείται με τέτοιου είδους σενάρια περί εσωτερικών προβλημάτων στη ΝΔ».