Τη στήριξη της περιφέρειας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των τρίτεκνων οικογενειών, εξέφρασε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Συλλόγου Τρίτεκνων Οικογενειών Ηρακλείου Μανόλη Αχλαδιανάκη, παρουσία του γραμματέα του συλλόγου, Κώστα Βαρβεράκη και του μέλους, Ευτύχη Σαρτζετάκη.

Κατά τη συνάντηση ο πρόεδρος του συλλόγου τρίτεκνων ενημέρωσε τον περιφερειάρχη για την εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας το Ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017 που έχει προγραμματιστεί να γίνει από το σύλλογο στις 17 Σεπτεμβρίου στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».

Ο Μανόλης Αχλαδιανάκης ενημέρωσε επίσης τον περιφερειάρχη για τη διεξαγωγή του 9ου πανελλήνιου πρωτότυπου και βιωματικού «Δείπνου στο σκοτάδι», που συνδιοργανώνουν ο επικεφαλής της νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, Βαγγέλης Αυγουλάς και ο Σύλλογος Τριτέκνων Οικογενειών Ηρακλείου. Η εκδήλωση προγραμματίζεται να γίνει στο Ηράκλειο, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016, Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ.