ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεροβασίλη: Διαβλητή η θέση της ΝΔ για το μέλλον των τηλεοπτικών αδειών

Δημοσίευση 30 Αυγούστου 2016, 13:01 / Ανανεώθηκε 30 Αυγούστου 2016, 13:27
Γεροβασίλη: Διαβλητή η θέση της ΝΔ για το μέλλον των τηλεοπτικών αδειών
Facebook Twitter Whatsapp

«Ο διαγωνισμός αποκαθιστά τη νομιμότητα», υπογράμμισε η Όλγα Γεροβασίλη, ερωτηθείσα για τη δημοπρασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Ο διαγωνισμός αποκαθιστά τη νομιμότητα», υπογράμμισε η Όλγα Γεροβασίλη, ερωτηθείσα για τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι υπάρχει πολιτικό ζήτημα με τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Υπάρχει πολιτικό ζήτημα: καλώ τη ΝΔ να αλλάξει τη στάση της», είπε η κυρία Γεροβασίλη και κάλεσε τη ΝΔ να αναγνωρίσει το διαγωνισμό, σημειώνοντας, ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπέπεσε σε αντιφάσεις με όσα δήλωσε.

«Είναι διαβλητή η θέση της ΝΔ για το μέλλον των αδειών», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος και πρόσθεσε: 

Αν η ΝΔ ακυρώσει το διαγωνισμό σε αυτούς που έχουν πληρώσει για άδειες, θα δώσει λεφτά πίσω; Να το πει στον ελληνικό λαό.

Ερωτηθείσα για το μέλλον των ήδη λειτουργούντων τηλεοπτικών σταθμών που δεν θα αναδειχθούν από τη διαγωνιστική διαδικασία, η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε, ότι σε 90 ημέρες μετά το διαγωνισμό η Digea θα διακόψει το ψηφιακό σήμα των μη αδειοδοτημένων. Η κ. Γεροβασίλη είπε ακόμη, ότι δεν θα υπάρξουν άλλες πανελλαδικές άδειες. «Αν προσθέταμε άδειες μετά το διαγωνισμό θα ήταν άδικο για όσους πλειοδότησαν σε αυτόν», είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος.